Disseny & Reformes

Amb el pas dels anys les tendències canvien, s’introdueixen novetats i vam començar a veure la nostra cuina desfasada o bé el deteriorament comença a fer acte de presència i la teva cuina et demana canvis urgents.

Els canvis totals o parcials a la cuina sempre s’encaren amb una barreja d’il·lusió i temor al cost que pot representar per a l’economia familiar. Per tant, és hora de pensar raonadament què fer.

Cal canviar-ho tot?Es poden mantenir alguns elements?Les instal·lacions d’aigua, gas, etc. estan en bones condicions? Cuina nova o remodelada?

Fer una cuina de nova construcció, és a dir, dissenyar-la partint de zero, només ocorre en el cas de construir una casa nova o si s’ha adquirit un habitatge en procés constructiu i en la qual el constructor els dóna l’opció de decidir fins al mínim detall. En aquest cas, hauràs de planejar correctament la mida (si es pot), la distribució, la ubicació de les instal·lacions, els punts de llum, les obertures, etc. Si el que busques és canviar totalment o parcialment la teva cuina actual, que probablement ja sigui una estada amb una mida determinada i amb condicionants constructius, tens dues opcions: renovar o remodelar. Renovar si la teva cuina actual té alguns anys i ja no li trobes cap al·licient o comença a mostrar clars símptomes de deteriorament probablement hauràs considerar fer una renovació.

Fotos de treballs reals i propietat de Xic Cuines.

Fotos de treballs reals i propietat de Xic Cuines.