Nosaltres t’aconsellem

Consells per ajudar-te en el disseny de la teva cuina:

1. SIGUES REALISTA. Segurament ja hauràs vist la cuina dels teus somnis en alguna revista de decoració o en algun catàleg. La mala notícia és que les cuines que apareixen a les revistes i catàlegs, en la majoria dels casos, s’han dissenyat i construït exclusivament per fer la foto, i solen ser irreals i poc pràctiques. La bona notícia és que pots inspirar-te en elements concrets d’aquestes cuines per donar-te idees per al disseny de la teva cuina.

2. ANALITZA LES TEVES NECESSITATS. Pensa quines són realment les teves necessitats i assigna un pressupost. La millor cuina és la cuina que cobreix aquestes necessitats, que és pràctica i funcional. Fes-te preguntes com: ¿t’agrada cuinar? La utilitzaràs per menjar? Quin espai tens realment? Quants sou a la família? Tens fills petits? Passes molt de temps a la cuina? Què electrodomèstics hauràs de col·locar? etc. En resposta a aquestes preguntes (i més que et puguis fer) en XIC CUINES et guiarem professionalment al tipus de cuina que realment necessites. En definitiva, es tracta de determinar el teu estil de vida i ajustar el disseny i el pressupost de la cuina a aquest.

3. INSPIRA’T. Tenint molt present el punt número 1, compara algunes revistes especialitzades, mira catàlegs i pren idees que t’agradin. Retalla, imprimeix els detalls que t’han cridat l’atenció o que t’han agradat i que són aplicables al disseny de la teva futura nova cuina i porta-ho a XIC CUINES on de tot això farem teu projecte.

4. ACUDEIX A XIC CUINES. Amb l’ajuda de XIC CUINES aconsellant correctament acabaràs de polir tots els detalls. Explica’ns què vols, quin és el teu pressupost i parla’ns de les idees i solucions que has anat trobant i recollint. Mantenir una conversa prèvia és absolutament necessari. Et farem diverses preguntes per plasmar amb exactitud els teus desitjos i necessitats que després aplicarem al disseny de la teva cuina perquè s’ajusti el màxim possible a les teves expectatives.

Una visita a la teva cuina actual serà indispensable perquè XIC CUINES prenguem les mesures necessàries, comprovem l’estat general i puguem preveure amb antelació possibles inconvenients i trobar solucions. Amb totes aquestes dades, et presentarem un disseny en 3D amb imatges realistes de com quedarà la teva cuina des de diferents angles, i et lliurarem un pressupost. Aquest serà el moment de canviar i modificar el que menys et convenci, siguin aspectes estètics, funcionals o pressupostaris. Deixa’t assessorar per XIC CUINES, et aportarem solucions imaginatives i et proposarem els materials adequats per aconseguir la cuina que desitja.

Fotos de treballs reals i propietat de Xic Cuines.